Beliggenhed

Jennys Haircut finder du på Skanderborgvej 183, 8260 Viby J i Århus.

Salonen ligger lige overfor Aura (Tidligere Viby Elværk) og mellem Marcel's sharwarma bar og Mickey's Take-Away.

Der er gode parkeringsmuligheder med en stor parkeringsplads 100m længere henne ved vibycenter krydset eller direkte udenfor Salonen (dog maks 30min.)

Salonen holder åbent alle hverdage og Lørdag.

Ring ind og bestil en tid pr. telefon 527 527 99.

Salonen

Hos Jennys Haircut lægges der vægt på at kunden føler sig afslappet og i gode hænder. Salonen er derfor udsmykket med billeder fra en lokal kunstner ligesom der er mulighed for at købe hjemmelavede smykker og tørklæder.

Det vigtigste er selvfølgelig at man får en god behandling og er tilfreds med resultatet og Jennys Haircut fører derfor de bedste produkter som supplement til den professionelle hårklip og behandling, såsom Renati, ID Hair og KMS California.

For at få ventetiden ved farvning, efter hårvask og andet til at gå, byder vi gerne på en kop kaffe, te eller varm kakao.

Ring og bestil en tid eller kig blot forbi og oplev de hyggelige omgivelser.

Om Jenny

Med mine mange års erfaring i frisør branchen var jeg nået et tidspunkt i mit liv hvor jeg var klar til at blive selvstændig. Derfor har jeg åbnet Jennys Haircut. Mit mål er at give kunderne en god oplevelse og et godt resultat, således at de ikke føler at de blot har været igennem en "klippefabrik". Jeg tilbyder mine kunder råd og vejledning, men sætter altid deres ønsker i fokus.

Jeg er uddannet hos Frisør Pia Roed i Skanderborg i 2004 hvor jeg tog den 4 årige frisør uddannelse og har arbejdet hos Frisøren i Veri og Klippehjørnet i Risskov, hvor jeg har udviklet mit håndværk med at klippe, farve, permanente hår og lave kreative håropsætninger.

Jeg lader mig gerne inspirere til kreative frisurer og tager derfor gerne på kursus for at tilføre mig selv ny viden og erfaring.